Ja kur pritet formimi i Qeverisë së re

Njohësi i çështjeve politike, Arton Demhasaj, thotë se pas numërimit të votave në rast se nuk…

Lajmi i fundit nga Specialja për Salih Mustafën

Me datë 5 mars është caktuar seanca e radhës në Speciale për rastin e Salih Mustafës…

U gjet në një fshat, Gazmend Muhaxheri flet pas vjedhjes së veturës

Vetura zyrtare të cilën i dyshuari Valon Loxha, e mori nga Komuna e Pejës, është gjetur…

A mund të jetë kjo arsyeja e rra.hjes së Visar Duriqit? Përmendet Xhavit Haliti, vr.asjet politike dhe fondet e lu.ftës

Gazetari Visar Duriqi, ditë më parë është su.lmuar nga tre persona.Duriqi nga kjo rr.ahje ka pësuar…

Numërohen mbi 8 mijë vota me kusht, kjo është renditja…

Në Qendrën e Numërimit dhe të Rezultateve është duke vijuar numërimi i votave me kusht dhe…