A mund të jetë kjo arsyeja e rra.hjes së Visar Duriqit? Përmendet Xhavit Haliti, vr.asjet politike dhe fondet e lu.ftës

Gazetari Visar Duriqi, ditë më parë është su.lmuar nga tre persona.Duriqi nga kjo rr.ahje ka pësuar thyerje të hundës dhe dhëmbëve, teksa shihet që është tërësisht i gjakosur.Rastin për su.lmin ndaj Duriqit e ka konfirmuar edhe Policia e Kosovës, e cila ka thënë se dy.shohet se tre persona të maskuar kanë sulmuar me grushte viktimën në hyrje të banesës së tij duke i shkaktuar lëndime trupore.

E, se cila ishte arsyeja e këtij sulmi edhe me tej asgjë nuk është e konfirmuar.Mirëpo, tashmë në rrjetet sociale janë duke qarkulluar video, sipas të cilave japin drejtime se cilat mund të jenë shkaqet e këtij su.lmi.Faqet në Facebook, janë duke e shpërndarë një video të realizuar nga faqja “Diaspora me Albinin”, ku sipas tyre, avullimi i mjeteve të l.uftës edhe mund të jetë arsyeja e su.lmit ndaj gazetarit Duriqi.

Duriqi kishte realizuar hulumtime lidhur me fondin “3 për qind” dhe “Vendlindja Thërret”, e ku ky i fundit kishte drejtuar gishtin tek Xhavit Haliti dhe klani i këtij të fundit, se janë përgjegjës për të gjitha këto.Në vazhdim mund ta shikoni videon që po qarkullon në rrjetet sociale:

Leave a Reply

Your email address will not be published.