Përgënjeshtrohet keq Ministri i VV-së: Vetëm 20 vende pune janë hapur gjatë prillit, mbi 32 mijë veta kanë lypë punë

Pikërisht në muajin kur ministri i Financave të Kosovës, Besnik Bislimi tha se u ul papunësia…

Presidenti Trump Jep Deklaratën Që Pikëlloi Gjithë Botën

Presidenti i ShBA-së Donald Trump deklaroi se pandemia e COVID-19 që ka pllakosur të gjithë globin…

ELKOScenter dhe IuteCredit fillojnë bashkëpunimin!

Institucioni mikrofinanciar IuteCredit sot nënshkruajti marrëveshje me gjigandin ELKOScenter, marrëveshje kjo që I’u mundëson qytetarëve të…