Geci flet për ndarjen e LDK’së, tregon pse nuk është deputet

Ish-deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës Gani Geci thotë se ai nuk është aktiv në politikë por se si familje ‘nuk i lëshon politika’.

“Lidhja Demokratike e Kosovës është parti interesante. Me dalë kollaj e me dalë kuku nuk të lajnë’, tha Geci.

“Unë e kam provu LDK’në kur pas presidentit Rugova jemi rreshtu pas Dacit. Atëher është bërë një gabim nga Sejdiu e Daci por nuk është faji ynë por i akademikëve”, tha Geci në emisionin “Tete a Tete me Adelinën”.

Thotë se ndarja e LDK’së nuk do të duhej të ndodhte.

“Ata (Sejdiu dhe Daci) kanë bërë gabim sepse LDK është dashur të jetë vetëm një”, shtoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *