Ky është numri i Partisë Demokratike të Kosovës në zgjedhjet e 14 shkurtit

Në Komisioni Qendror Zgjedhor është duke u hedhur shorti për numrat që partitë politike do t’i kenë në zgjedhjet e 14 shkurtit, shkruan Insajderi.

Partia Demokratike e Kosovës në këtë zgjedhje do të garojë me numrin 134.

Bartës i listës dhe kandidatë për kryeministër nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës është Enver Hoxhaj, ish ministër i punëve të jashtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.