Nuk ndalet PSD – një tjetër aksion kundër Albin Kurtit

PSD-ja ka mbajtur një aksion sot ku në muret e Qeverisë ka lënë një mesazh për partinë e Albin Kurtit.

Pasa mediave ka folur kreu i PSD-së, Dardan Molliqaj.

“Krejt dhe drejt, i gjithë pushteti sovjetëve”, kanë shkruar nga PSD-ja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.