Pas Valon Syles, edhe Berat Buzhala tallet me mërgimtarët

Shoumani i njohur Besim Dina, ka votuar për zgjedhjet e 14 shkurtit, derisa tha se do qeshte më vonë me rezultatet.

Ai tha se do qesh me rezultate pasi bashkë me shokët e tij marrin shembuj të ndryshëm, dhe kanë disa miq të cilët janë të apasionuar pas partive dhe kështu qeshin me ta.

‘Qeshim, marrim shembuj të ndryshëm, i kemi do këso që janë të apasionuar pas partive, me ata keshim’’, tha Dina.

Ai tha se u gëzohet debateve që përfunduan, ndërsa shtoi se zgjedhja duhet të bëhet në kokën tonë, duke u munduar që të kryejmë shërbimet që duhet për vendin tonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *