Përgjigja e Zelenskyt kur Amerika i kërkoi të evakuohet nga Kievi

Shtetet e Bashkuara të Amerikës i kanë kërkuar presidentit të Ukrainës, Volodymyr Zelenskyt, që të evakuohet nga Kievi, por ai e ka refuzuar një gjë të tillë.

Sipas Associated Press, Zelensky tha se “Lufta është këtu; Unë kam nevojë për municion, jo për udhëtim”, duke cituar një zyrtar të lartë të inteligjencës amerikane me njohuri të drejtpërdrejta të bisedës.

Kujtojmë se sot është dita e tretë e luftimeve në mes Ukrainës dhe Rusisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.