Publikohen dokumente për përfshrijen e Isa Mustafës dhe Bujar Bukoshit për Fondin e 3%

Familja Haki Imeri përmes një postimi në facebok kanë bërë publike disa dokumente për 3 përqindshin të Isa Mustafës.

Familja Imeri shkruan që do të vazhdojnë të vënë në pah fakte për rolin e Isa Mustafes dhe Bujar Bukoshit ne (k)manegjimin e Fondit te 3%.

Postimi i plotë:

Siç premtuam dite me pare se do te fillojme publikimin e dokumenteve te qeverise ne egzil rolin e Isa Mustafes dhe Bujar Bukoshit ne (k)manegjimin e Fondit te 3%

No photo description available.

No photo description available.

No photo description available.

No photo description available.

No photo description available.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *