Rasti Dehari, ftohet Tomë Gashin të paraqitet në Polici, ja detajet e reja nga ekspertiza zvicerane

Avokati Tomë Gashi, është ftuar nga Prokuroria Speciale e Kosovës, që të paraqitet në Polici më 22 tetor.

Kjo ftesë ka të bërë me rastin e vd.ekjes së Astrit Deharit në Qendrën e Paraburgimit në Prizren.

Gashi ka njoftuar se po bëhet fshehurazi rikonstruimi i vendit të ngjarjes pa prezencës e avokatit të familjes Dehari.

Sipas Gashit ekspertët zviceran do të japin sqarime të reja për këtë rast.

Postimi i plotë:

Dy javë më herët në Qendrën e Paraburgimit në Prizren aty ku e vr.anë Astrit Deharin bëjnë fshehurazi rikonstruimin e vendit të ngjarjes pa prezencë të Avokatit të familjes Dehari.

Ne nuk dijm çka ka bërë Prokuroria dhe të tjerët në qelin A3, ku e mbajtën 78 dit Astritin pa e marr ne pyetje asnjë herë zyrtarisht.!?

Tani na ftojnë të marrim pjesë në punën me expert zviceran që do të japin sqarime lidhur me expertizat e tyre që e vërtetuan vr,asjen e Astriti në burg.

Unë ju besoi experteve Zviceran por këtyre tanve aspak!

A po fsheh Prokuroria diçka ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *