Sa kushton një votë e Behgjet Pacollit për qeverinë e turpit?!

A ka mbrrijë shpetimtari i qeverisë së turpit në Kosovë.

O milioner me marre e me turp.Hashim Thaçi dhe Isa Mustafa po te presin hasret këthimin tend triumfal ne Prishtinë.

Mbaje mend jo që te duan aq shumë,por ata hiq nuk te duanmas që te respektojn.

Atyre po ju duhesh me ua kry do hesape pazaresh.Po e lypin më ngulim votën Tende,te vetmën votë qe memzi ia dha partisë s’uaj.

Pse bre milioner hynë ne tuxharllak për me ua shitë te vetmën votë qe ta tha populli.

Pse bre milioner po behesh arnë me gjylpër për ti arnue birat e partive tjera,ani tashti ne formimin e qeveris së turpit,te kriminelëve,te korruptuarve.

Deri kur kështu te mbetesh patericë e partive tjera.Derisa te vazhdosh kështu herën tjetër edhe këtë votë qe e ke ka me ta marr populli,sepse populli nuk lejon lojra me votën e vet.

Milioner Behgjet Pacolli mos luaj me voten e popullit.Mor bënë tuxharllak me te

Deri kur kështu,banu vehtëvehjta ne politikë,e përderisa ne nuk je vehtevetja as populli nuk te nderon,nuk ta jepë voten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.